Subvencije

SUBVENCIONIRANI JEZIKOVNI TEČAJI

Kako do jezikovnega znanja po še bolj ugodni ceni? 

Študentska organizacija Slovenije (ŠOS), Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani), Fundacija Študentski tolar in Zavod ŠOLT bodo socialno ogroženim študentom tudi v tem šolskem letu omogočili izobraževalne tečaje po subvencionirani ceni. Do tovrstne pomoči so upravičene osebe, ki imajo status študenta na katerem koli visokošolskem ali univerzitetnem zavodu članice ŠOU v Ljubljani in niso v rednem delovnem razmerju.


Vsak prosilec mora za pridobitev pomoči oddati pisno prošnjo – motivacijsko pismo, izpolnjeno vlogo za dodelitev pravice do brezplačnega jezikovnega tečaja in druge zahtevane priloge.

Vloge najdete na spletni strani Fundacije Študentski tolar
(http://www.studentski-tolar.si/).

Vloge bodo točkovane po merilih Fundacije Študentski tolar, ki so objavljena na spletni strani Fundacije.

Prosilci naj vloge pošljejo na naslov:

Fundacija študentski tolar

Ustanova ŠOU v Ljubljani,

Pivovarniška 6,
1000 Ljubljana
(s pripisom ”Jezikovni tečaji”).


Opozorilo: Jezikovni tečaji niso subvencionirani v celoti. Udeleženec mora prispevati 30,00 €, ostali del pokrije subvencija.

Tečajniki, ki želijo obiskovati jezikovne tečaje s pomočjo subvencije, pa še niso oddali vloge, se lahko vseeno vpišejo na tečaj, vendar nas morajo pri tem obvezno opozoriti, da nameravajo oddati vlogo za subvencijo na Fundacijo Študentski tolar.

Ko izvejo, da je bila njihova vloga potrjena ali zavrnjena, nas morajo o tem nemudoma obvestiti, poravnati vpisnino (30,00 € oz. cel znesek) ali se odjaviti od tečaja.


 

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968