Preberi več

Tečaj za voditelja čolnov - začetek 18.12.2023

01. 12. 2023
Na tečaju vas bomo pripravili na opravljanje izpita za voditelja čolnov. Začetek tečaja ...
Preberite več

Nov termin -Delavnica kvačkanja - v soboto, 20.1.2024!

24. 11. 2023
Razpisali smo novi termin za delavnico kvačkanja! Prijavite se tukaj!
Preberite več

30-urni tečaji za 30€!

24. 11. 2023
Fundacija Študentski tolar ponovno ponuja subvencije za Šoltove tečaje! Pravica do ...
Preberite več

Najbolj Priljubljeni Jezikovni Tečaji

Kaj drugi pravijo o nas?

Tečajnica, ruščina, Rožna dolina

Posebne pohvale veljajo predavateljici Mojci. Moram pohvaliti tudi učenje v skupini, predvsem to, da so formirane manjše skupine ter učenje v skupini, predvsem to, da se lahko tako bolj in natančneje posvetimo določeni tematiki.

Tečajnica, Angleščina, Rožna dolina

Želela bi, da bi v naslednjem šolskem letu organizirali bolj specifične tečaje iz nemščine - na primer poslovna nemščina, pravna nemščina, nemščina za v pisarno. Tak tečaj bi bil za vsakega študenta zelo koristen, predvsem kot priprava na službo.

Zala, Ljubljana, Bežigrad

Skupaj s sestro sva v pred kratkim obiskovali tečaj za voditelja čolna, pod vodstvom gospoda Matjaža na Zavodu Šolt. Želela sem le izraziti pohvalo za njegovo vodenje in poučevanje, saj nas je res na izredno zabaven in zanimiv način pripravil na izpit. Gospod ima ogromno izkušenj in tudi s svojimi "prigodami" na morju nam je izredno pomagal pri učenju in nam olajšal delo. Z njegovo pomočjo sva obe s sestro izpit opravili, za kar sva izredno hvaležni.

Tomaž in sodelavci

Glede izvedbe Tečaja za voditelja čolnov lahko rečem, da je bila zelo pozitivna izkušnja. Sproščeno vzdušje in veliko pridobljenega znanja, predvsem na podlagi izkušenj predavatelja, tako da smo potem vsi brez problema tudi opravili izpit. Hvala.

Kje se nahajamo?

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.

Partnerji

info@zavod-solt.si +386 51 611 968