»UPRAVLJALEC SVOJE MREŽE« - 6. aktivnost projekta »Demokracija v novicah«

06. 04. 2022

6. AKTIVNOST: »UPRAVLJALEC SVOJE MREŽE«

V ponedeljek, 4.4.2022 in torek 5.4.2022 je potekala že šesta aktivnost v okviru projekta »Demokracija v novicah«, ki ga izvajamo na Zavodu ŠOLT v sodelovanju z Radiem Študent in ga sofinancira Evropska Unija v okviru Eramus plus.

Mladi udeleženci so se tokrat učili o družbenih omrežjih s poudarkom na Instagramu. Spoznali so skrivnosti in tehnike, s katerimi si lahko pomagajo, da izboljšajo svoj profil in pridobili nove podjetniške in digitalne kompetence. Učili so se o marketingu na družbenih omrežjih, umestitvi socialnih omrežij v podjetje ali organizacijo, zagotavljanju in pripravljanju vsebin (copywritting, storytelling, fotografija, video,…) in pripravili svojo strategijo Instagram profila, s katerim upravljajo. Naučeno bodo preiskušali v praksi preko ustvarjenega profila in sledili strategiji.

Tako so mladi pridobili poglobljeno razumevanje o delovanju socialnih omrežji, ki jih lahko izkoristijo na svoji podjetniški poti oz. pridobijo razumevanje pristopov in principov, s katerimi se vsakodnevno srečujejo kot uporabniki oz. potrošniki na socialnih omrežjih.

Želite prejemati naše novice?

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.
info@zavod-solt.si +386 51 611 968