Kontakti

Zavod ŠOLT, Rožna dolina,
Svetčeva ulica 9, blok 7,
1000 Ljubljana

E-mail: info@zavod-solt.si
Tel: 01/ 242 12 70
Fax: 01/ 242 12 79
GSM: 051/ 610 913, 051/ 611 968

Subvencionirani jezikovni tečaji

 

Študentska organizacija Slovenije (ŠOS), Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani), Fundacija Študentski tolar in Zavod ŠOLT bodo socialno ogroženim študentom tudi v tem šolskem letu (2017-18) omogočili izobraževalne tečaje po subvencionirani ceni. Do tovrstne pomoči so upravičene osebe, ki imajo status študenta na katerem koli visokošolskem ali univerzitetnem zavodu članice ŠOU v Ljubljani in niso v rednem delovnem razmerju.

Vsak prosilec mora za pridobitev pomoči oddati pisno prošnjo – motivacijsko pismo, izpolnjeno vlogo za dodelitev pravice do brezplačnega jezikovnega tečaja in druge zahtevane priloge.


Vloge najdete na spletni strani Fundacije Študentski tolar (http://www.studentski-tolar.si/).

Vloge bodo točkovane po merilih Fundacije Študentski tolar, ki so objavljena na spletni strani fundacije.


Prosilci naj vloge pošljejo na naslov: 

Fundacija študentski tolar, Ustanova ŠOU v Ljubljani, Pivovarniška 6, 1000 Ljubljana
 (s pripisom ''Jezikovni tečaji'').

Opozorilo: Jezikovni tečaji niso subvencionirani v celoti. Udeleženec mora prispevati 30 EUR, ostalo pokrije subvencija.

Tečajniki, ki želijo obiskovati jezikovne tečaje s pomočjo subvencije, pa še niso oddali vloge, se lahko vseeno vpišejo na tečaj, vendar nas morajo pri tem obvezno opozoriti, da nameravajo oddati vlogo za subvencijo na Fundacijo Študentski tolar. Ko izvejo, da je bila njihova vloga potrjena ali zavrnjena, nas morajo o tem nemudoma obvestiti, poravnati tečajnino (30 € oz. cel znesek) ali se odjaviti od tečaja.

E-novice

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.

Mnenja naših strank

Želela bi, da bi v naslednjem šolskem letu organizirali bolj specifične tečaje iz nemščine - na primer poslovna nemščina, pravna nemščina, nemščina za v pisarno. Tak tečaj bi bil za vsakega študenta zelo koristen, predvsem kot priprava na službo.

tečajnica, Angleščina, Rožna dolina

» več mnenj

PRIJAVA NA TEČAJ ŽELIM VEČ INFORMACIJ