Kontakti

Zavod ŠOLT, Rožna dolina,
Svetčeva ulica 9, blok 7,
1000 Ljubljana

E-mail: info@zavod-solt.si
Tel: 01/ 242 12 70
Fax: 01/ 242 12 79
GSM: 051/ 610 913, 051/ 611 968

Tečaj analogne (klasične) fotografije

Pričetek: po dogovoru
 
 
Informacije o programu
 
Trajanje in potek

Začetni tečaj fotografije traja 30 ur in se zaključi v dveh mesecih. Pričetki: oktobra, decembra, februarja in aprila.

Razdeljen je na dva dela: na teoretični del poteka prvi teden tečaja in je organiziran 2 dneva po 2 uri, in na praktični del, ki poteka enkrat na teden v majhnih skupinah s štirimi tečajniki.


Vsebina

a) Teoretični del: zgodovina fotografije, zgradba in delovanje fotoaparata, vrste fotoaparatov, objetkivi, filmi, razvijanje filmov, izdelava pozitiva (fotografij), svetlomeri, bliskavice.

b) Praktični del: fotografiranje na terenu, delo v temnici - razvijanje negativov in pozitivov (fotografij), izdelava povečav, izdelava kontaktnih kopij, toniranje, retuširanje.

Ves potreben material za potek tečaja je vračunan v ceno. Zaželjeno je, da imajo tečajniki svoje fotoaparate.


Oblike in metode dela

Teoretični del programa poteka v obliki tečaja v učilnici, praktični del pa poteka v obliki delavnice na terenu in v temnici. Pri teoretičnem delu programa je v skupini največ 16 tečajnikov, pri praktičnem delu (večji del tečaja) pa štejejo skupine do 4 tečajnike.
 
 
termin dan ura učilnica kraj akcije pričetek
PO DOGOVORU
 
 
Cena za tečaj
 
za študente in dijake Uni LJ: 132.00 €

 
za študente ostalih Univerz: 147.00 €

 
za neštudente:
178.00 €

 

E-novice

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.

Mnenja naših strank

Skupaj s sestro sva v pred kratkim obiskovali tečaj za voditelja čolna, pod vodstvom gospoda Matjaža na Zavodu Šolt. Želela sem le izraziti pohvalo za njegovo vodenje in poučevanje, saj nas je res na izredno zabaven in zanimiv način pripravil na izpit. Gospod ima ogromno izkušenj in tudi s svojimi "prigodami" na morju nam je izredno pomagal pri učenju in nam olajšal delo. Z njegovo pomočjo sva obe s sestro izpit opravili, za kar sva izredno hvaležni.

Zala, Ljubljana, Bežigrad

» več mnenj

PRIJAVA NA TEČAJ ŽELIM VEČ INFORMACIJ