Kontakti

Zavod ŠOLT, Rožna dolina,
Svetčeva ulica 9, blok 7,
1000 Ljubljana

E-mail: info@zavod-solt.si
Tel: 01/ 242 12 70
Fax: 01/ 242 12 79
GSM: 051/ 610 913, 051/ 611 968

Angleščina - priprave na IELTS Academic

Pričetek: 13.12.2017
 
 
Informacije o programu
 
 

Informacije o programu


Izpit IELTS (International English language testing system) Academic služi kot dokazilo o znanju angleščine pri vpisu na diplomski in podiplomski študij v angleško govorečih državah.
Izpitne naloge (slušno in bralno razumevanje, pisanje, ustno izražanje)so zastavljene tako, da posnemajo nekatere situacije, ki jih srečujemo v akademskem okolju.

Celoten izpit traja 2 uri 45 minut; razen ustnega dela, ki ima ločen datum, se opravlja v enem dnevu brez premorov, veljaven pa je 2 leti. V Sloveniji se lahko nanj prijavite preko British Councila, več o ceni, terminih in lokacijah pa je na voljo TUKAJ:


Dodatne informacije o samem izpitu (in drugih IELTS izpitih) najdete TUKAJ.


Na tečaju se udeleženci spoznavajo z vsebino izpita ter pristopi reševanja nalog; pokrije se vse elemente, torej slušno in bralno razumevanje, pisanje ter ustni del izpita.

Tečaj vsebuje tudi kratek pregled oz. obnovo temeljnih poglavij slovnice.

Pripravljalni tečaj poteka 30ur, in sicer po dogovoru 2-krat tedensko po dve šolski uri, ponedeljkein srede od 16. 45- 18. 15 ure. 

Zainteresiranim je na voljo tudi brezplačen pogovor s profesorjem, ki vodi tečaj, da lažje ugotovite, če je tečaj primeren za vaše trenutno znanje oz. cilje.

Razlaga oznak v urniku
 
 
termin dan ura učilnica kraj akcije pričetek
Urniki so v pripravi.
 
 
Cena za 30 – urni tečaj
 
za študente in dijake Uni LJ: 191.00 € 149.00 € (-22%)

 
za študente ostalih Univerz: 191.00 € 168.00 € (-12%)

 
za neštudente:
191.00 €

 

E-novice

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.

Mnenja naših strank

Skupaj s sestro sva v pred kratkim obiskovali tečaj za voditelja čolna, pod vodstvom gospoda Matjaža na Zavodu Šolt. Želela sem le izraziti pohvalo za njegovo vodenje in poučevanje, saj nas je res na izredno zabaven in zanimiv način pripravil na izpit. Gospod ima ogromno izkušenj in tudi s svojimi "prigodami" na morju nam je izredno pomagal pri učenju in nam olajšal delo. Z njegovo pomočjo sva obe s sestro izpit opravili, za kar sva izredno hvaležni.

Zala, Ljubljana, Bežigrad

» več mnenj

PRIJAVA NA TEČAJ ŽELIM VEČ INFORMACIJ