Kontakti

Zavod ŠOLT, Rožna dolina,
Svetčeva ulica 9, blok 7,
1000 Ljubljana

E-mail: info@zavod-solt.si
Tel: 01/ 242 12 70
Fax: 01/ 242 12 79
GSM: 051/ 610 913, 051/ 611 968

KVAČKANJE

Pričetek: po dogovoru
 
 
Informacije o programu
 
A si se zakvačkal/a?

Vabljeni na ŠOLT-ovo ekspresno 4-urno delavnico kvačkanja. Mi poskrbimo za kvačko, volno, navodila, znanje in dobro voljo, vi pa boste po nekaj urah odšli domov z novo kapo, šalom ali drugim izdelkom.

 

OSNOVE KVAČKANJA IN IZDELAVA SOVIC

Trajanje tečaja: 4 šolske ure.


Termin in izvedba:

  • ponedeljek,  ob 16.00 do 19.00

TEMA DELAVNICE: KVAČKANE SOVICE

Na delavnici kvačkanja se boste naučili izdelovati kvačkane sovice, ki jih lahko uporabite kot otroške mobile, obesek za ključe, igračo ali pa kaj drugega. Izdelava sovic je hitra in enostavna, potrebujemo pa bombažno ali bombažno-akrilno prejo v črni, beli, oranžni in vsaj dveh drugih barvah, kvačko debeline 2,5 mm, iglo za zaključevanje in škarje.


Cena tečaja: 13 € / 17 € na osebo (v ceno je vključena izvedba tečaja, gradivo ne pa tudi kvačka). Na tečaj je potrebno s seboj prinesti kvačko in prejo.Potrebujete kvačko in prejo debeline 7 ali 8 mm. Je pa možnost, da ves potreben material kupite tudi na tečaju, pred samim začetkom.


Delavnici je primerna tudi za začetnice v kvačkanju.
 

 

Če že imate osnovno znanje kvačkanja, so možne prijave na delavnice izdelave kap z vzorci, aplikacij (rože, metuljčki in podobno), šalov, babičinih kvadratkov, igrač in virus šala, ki je letos izjemno popularen.

 

 
 
termin dan ura učilnica kraj akcije pričetek
KVAČK Ponedeljek 16.00 G Bežigrad
 
 
Cena za tečaj
 
za študente in dijake Uni LJ: 22.00 € 18.00 € (-18%)

 
za študente ostalih Univerz: 22.00 € 18.00 € (-18%)

 
za neštudente:
22.00 €

 

E-novice

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.

Mnenja naših strank

Skupaj s sestro sva v pred kratkim obiskovali tečaj za voditelja čolna, pod vodstvom gospoda Matjaža na Zavodu Šolt. Želela sem le izraziti pohvalo za njegovo vodenje in poučevanje, saj nas je res na izredno zabaven in zanimiv način pripravil na izpit. Gospod ima ogromno izkušenj in tudi s svojimi "prigodami" na morju nam je izredno pomagal pri učenju in nam olajšal delo. Z njegovo pomočjo sva obe s sestro izpit opravili, za kar sva izredno hvaležni.

Zala, Ljubljana, Bežigrad

» več mnenj

PRIJAVA NA TEČAJ ŽELIM VEČ INFORMACIJ