Kontakti

Zavod ŠOLT, Rožna dolina,
Svetčeva ulica 9, blok 7,
1000 Ljubljana

E-mail: info@zavod-solt.si
Tel: 01/ 242 12 70
Fax: 01/ 242 12 79
GSM: 051/ 610 913, 051/ 611 968

Excel funkcije (nadaljevalni tečaj)

Cena za neštudente: 122.00 €
   
Izberite termin *
Priimek *
Ime *
Naslov
Poštna številka
Pošta
GSM / Telefon
Vpis številke sicer ni obvezen, vendar vas naprošamo, da nam podate svojo GSM številko, da vas bomo lahko obveščali o morebitnih spremenjenih terminih tečaja.
Elektronski naslov *
Sporočilo
Prepišite kodo

 
Obvezno Strinjam se s pogoji poslovanja.
Obvezno Seznanjen sem s tem, da bo Zavod ŠOLT podane osebne podatke obdeloval za pripravo ali izvedbo pogodbe, za izpolnjevanje zakonskih obveznosti ali za sledenje lastnemu zakonitemu interesu ter skladno Izjavi o varstvu osebnih podatkov.
Izbirno Strinjam se, da Zavod ŠOLT obdeluje in uporablja moje osebne podatke tudi za namene prilagojenih storitev, kot je obveščanje o aktualnih dogodkih, novostih, akcijah in promocijskih ter ostalih aktivnostih zavoda in z njim kapitalsko, lastniško in upravljavsko povezanih organizacij ter pogodbenih partnerjev. Dovoljujem uporabo osebnih podatkov tudi za namene profiliranja.
 

E-novice

Prijavite se na brezplačne e-novice in prejemali boste aktualne novice, zanimivosti, nasvete, ugodnosti in akcijske ponudbe.

Mnenja naših strank

Skupaj s sestro sva v pred kratkim obiskovali tečaj za voditelja čolna, pod vodstvom gospoda Matjaža na Zavodu Šolt. Želela sem le izraziti pohvalo za njegovo vodenje in poučevanje, saj nas je res na izredno zabaven in zanimiv način pripravil na izpit. Gospod ima ogromno izkušenj in tudi s svojimi "prigodami" na morju nam je izredno pomagal pri učenju in nam olajšal delo. Z njegovo pomočjo sva obe s sestro izpit opravili, za kar sva izredno hvaležni.

Zala, Ljubljana, Bežigrad

» več mnenj

PRIJAVA NA TEČAJ ŽELIM VEČ INFORMACIJ